Tost KLAS i Tost Dukat koji su dobro poznati našim potrošačima na tržištu po svom kvalitetu izdvajaju se i po tome što su proizvodi najveće neto količine u odnosu na druge.

Pored pomenutih tostova tu su i Crni tost sa semenkama i Crni hleb od brašna  T1100,Bakin i Beogradski hleb, kao i ostale specijalne vrste hleba u pakovanom obliku.  Standardni beli hleb od brašna T500, Klas hleb sečeni, najprodavanija je vrsta pakovanog hleba, isečen na kriške i odmah spreman za vašu trpezu.
 
Prednost ovih hlebova u odnosu na nepakovane je duži rok trajanja a upotrebom sušenog kiselog testa ili tečnog kiselog testa (bakin hleb, ruski, carski, heljdin), oni imaju produženu svežinu ali i prijatan ukus i miris.
 
U naš bogat asortiman smo odnedavno uvrstili i tostove manje gramature Mešano ražani tost i Integralni tost 300g a u planu je lansiranje i belog tosta u manjem pakovanju.
 
Pored pakovanih vrsta hleba nudimo i različite vrste kifli, od belog brašna, sa semenima, sa susamom, kao i burgere koji su aktuelni za brzo spremanje hrane. Sve u skladu sa potrebama potrošača!